En blog om kærlighed til hjemmelavet mad og gode råvarer.
Jeg håber du kan blive inspireret af mine opskrifter og det vil kun glæde mig,
hvis du finder min blog interessant til at blive fast læser.
Feedback på mine opskrifter/ indlæg er mere end velkommen.
God fornøjelse.

07 juni 2012

Lauras tomat bruschetta med parmesan


Forleden dag var Jeg hjemme hos min veninde og spise, Hun havde disket op med nogle gode sager såsom Broccoli salat, Italienske kødboller og disse gode tomat bruschetta, der er ikke angivet mål.
Disse brød er især egnet, hvis man har noget brød liggende, der er blevet lidt tørt. Mange kommer mozzarella ost på, som også smager godt, men min veninde brugte en parmesan lavet på gedemælk og det gav virkelig en god smag.

Brød, fx ciabatta
Friske tomater
Frisk basilikum
Hvidløg
Parmesan ost (ged) eller mozzarella ost
Peber

1. Skær brødet i skiver, evt. rist brødet lidt
2. evt. Gnid brødet med frisk hvidløg.
3. Bland tern af tomat, basilikum og peber, og kom det på brødet,
4.  Drys revet ost på
5. Kom dem på en plade el. fad og lun dem i ovnen ved 200 *c  til osten er smeltet.

Server dem som en tapas, til suppe eller til fx italienske kødboller med pasta. Print Friendly and PDF

Ingen kommentarer:

Send en kommentar