En blog om kærlighed til hjemmelavet mad og gode råvarer.
Jeg håber du kan blive inspireret af mine opskrifter og det vil kun glæde mig,
hvis du finder min blog interessant til at blive fast læser.
Feedback på mine opskrifter/ indlæg er mere end velkommen.
God fornøjelse.

22 marts 2012

Jordbær med chokolade og kokos

Man kan da ikke andet end blive i forårshumør, når man ser jordbær, så er sommeren på vej.
og hvorfor ikke pimpe sine jordbær lidt op med noget god chokolade og kokos.
Det er vigtigt at temperere din chokolade, ellers tager det meget lang tid før chokoladen størkner, 

Du skal bruge:
Jordbær, helt tørre, fri for vand
god chokolade, mørk, lys eller hvid, hakket
evt. kokosmel, gerne ristet.

Sørg for at jordbærrene er helt tørre.
smelt 2/3 af chokoladen, tag den af varmen og tilsæt den sidste del chokolade, derefter kan du dyppe hvert jordbær i chokolade, hvis du ønsker kokos på, dyppes i det lige herefter,
læg dem på bagepapir og lad dem størkne.
Hvis de ikke skal spises med det samme, så læg et klæde over, når de er størknet og stil køligt og tørt, dog IKKE i køleskab, så begynder chokoladen og "svede" og der kommer vandperler og evt. hvide pletter på chokoladen, det kan sagtens spises, men det ser ikke pænt ud. 

Server som snack til festlige lejligheder, som pynt på desserten. eller hvis du bare har lyst til lidt sødt og frisk på samme tid. Print Friendly and PDF

Ingen kommentarer:

Send en kommentar