En blog om kærlighed til hjemmelavet mad og gode råvarer.
Jeg håber du kan blive inspireret af mine opskrifter og det vil kun glæde mig,
hvis du finder min blog interessant til at blive fast læser.
Feedback på mine opskrifter/ indlæg er mere end velkommen.
God fornøjelse.

08 februar 2012

Fødselsdagsmenu 2012

Dette var menuen til min 30 års fødselsdag, som jeg holdte for min familie,
Vi var 25 spisende, så menuen blev planlagt, ud fra hvad man kan lave i én alm. ovn.
Ørrederne var hjemmefangede (dog ikke af mig) og røget i en webergrill.
De friske lammekøller var fra min fars besætning, frisk kød smager nu altså bare bedre, og det skal man unde sig at købe hos slagteren.

Velkomst
Champagne og snacks

Forret
Hjemmerøget dild-ørred på bund af ruccola og asparges, pyntet med rejer, dild og citron
Hertil syltet citrondressing og brød


Hovedret
Hvidløgsstegt lammekøller
Timianstegte kartoffelbåde
Svampesauce
Grønkålssalat med æble
Rødebedesalat med blåbær, mandler, feta og ruccola

Dessert
Islagkage med fragilite bunde og drys af mandelnougat

Avec
Chokoladesmåkager
kransekagestykker
slik og chokolade

 Anmeldelse: Frederik på 6 år, gav denne forret 6 stjerner, han var vild med den


 

Print Friendly and PDF

Ingen kommentarer:

Send en kommentar