En blog om kærlighed til hjemmelavet mad og gode råvarer.
Jeg håber du kan blive inspireret af mine opskrifter og det vil kun glæde mig,
hvis du finder min blog interessant til at blive fast læser.
Feedback på mine opskrifter/ indlæg er mere end velkommen.
God fornøjelse.

19 februar 2012

Diningweek på Becks Bistro - Feb 2012




I uge 7 blev der holdt Diningweek, som efterhånden er blevet en tradition, hvor udvalgte restauranter i København går sammen og arrangerer, at almindelige mennesker kan komme og spise på deres fine restaurant og få 3 retter for 200 kr. 
Jeg var på Becks Bistro på Holbergsgade, kbh. med 2 veninder.
vores menu så således ud:

Forret:
Bresaola med blomkåls/kapers vinaigrette med salat og radiser

Hovedret:
Braiseret Svinekæber, med kartoffel kompot af alm. og søde kartofler, tyttebær, og persille

Dessert:
Panna Cotta med pære kompot og æbleis


Maden var lækker, men meget robust, vi gik bestemt ikke sultne derfra.

Konceptet er at man har bordet i ca 2 timer, så er det næste "hold", det var eneste minus, da tjenerne, næsten kom løbende med næste ret, inden man havde sunket den forrige, det var synd, for man kunne ikke nå lige at glæde sig til næste ret eller nå at sige, at vi godt ville vente lidt. men håber, at det kun var fordi det var Diningweek, at betjeningen var sådan.
 Men det var bestemt god rustik mad, og kunne da sagtens forestille mig, at skulle spise der igen.

Beklager at der er spist af tallerkenen, inden Jeg tog billede, men Jeg skal lige vænne mig til at tage billeder, inden jeg begynder at spise.

Var du ude til Diningweek og fik noget godt at spise ? Print Friendly and PDF

1 kommentar:

  1. Jeg nåede desværre ikke at få gjort noget ved intentionerne om at komme til diningweek... Men jeg synes det er et fantastisk koncept, og det er jo tosset ikke at komme afsted. Men næste år....

    SvarSlet