En blog om kærlighed til hjemmelavet mad og gode råvarer.
Jeg håber du kan blive inspireret af mine opskrifter og det vil kun glæde mig,
hvis du finder min blog interessant til at blive fast læser.
Feedback på mine opskrifter/ indlæg er mere end velkommen.
God fornøjelse.

13 januar 2012

Serranobagt kyllingebryst med bagekartoffel


Til 1 person

1 bagekartoffel + salt
1 kyllingebryst
2 skiver lufttørret serrano- eller parmaskinke
evt. ½ tsk tomat tappenade  eller pesto
peber

Bagekartoflen vaskes grundigt og ligges i et fad, drys med groft salt, bages i ca. 1 time (afhængig af størrelse)
Kyllingebrystet skæres lidt op på siden, så der dannes en lomme, smør evt. lidt pesto eller tappenade indeni (valgfrit) krydr med peber, Skinken vikles stramt rundt om brystet, så et evt. hul lukkes, ca. 20 min før kartoflen er færdig, lægges brystet med ned i fadet og bager med til det hele er færdigt.

Server med salat eller andre grøntsager.

Print Friendly and PDF

Ingen kommentarer:

Send en kommentar