En blog om kærlighed til hjemmelavet mad og gode råvarer.
Jeg håber du kan blive inspireret af mine opskrifter og det vil kun glæde mig,
hvis du finder min blog interessant til at blive fast læser.
Feedback på mine opskrifter/ indlæg er mere end velkommen.
God fornøjelse.

06 maj 2012

Edamame bønner som snack

Disse bønner spises som snack, mange spiser dem, som tilbehør til sushi.
De kan spises både kolde og lune enten neutrale med citron og salt eller med en misodip.

Til ca. 2-4 personer

400 g Edamame bønner (1 pose)
2 - 4 citron både
Flagesalt fx. Maldon
Tilbehør: fx. misodip Her

En gryde med letsaltet vand bringes i kog,
Tilsæt de frosne edamame bønner og lad vandet komme op at koge, kog bønnerne med et øjeblik.
Hæld vandet fra bønnerne, når bønnerne skal spises presses citronsaft over og der drysses med salt.

Bønnerne kan nydes både kolde og lune efter tilberedning, enten som neutrale eller med en misodip.
Spises som snack,
Er især velegnet som tilbehør til sushi Her eller til fx. lynstegt  tun Her
Man dypper bønnen i dippen, men det er kun indholdet der spises ikke bælgen. Print Friendly and PDF

Ingen kommentarer:

Send en kommentar